Search
Close this search box.

Kansenongelijkheid

Spreker Kansenongelijkheid

Welkom op de pagina van de lezing Kansenongelijkheid van spreker Amin Asad, gericht op docenten, onderwijsbestuurders en iedereen die in het onderwijs werkt.

Als docent en inspirator deelt Amin Asad zijn persoonlijke ervaringen over de impact van kansenongelijkheid op het onderwijs. Met zijn verhalen en inzichten creëert hij bewustwording en inspireert hij anderen om hun eigen rol in het creëren van gelijke kansen voor alle studenten te onderzoeken. 

Het creëren van gelijke kansen begint met bewustwording. Amin deelt zijn eigen verhaal over hoe zijn achtergrond als zoon van gevluchte ouders uit Irak heeft geleid tot kansenongelijkheid in zijn eigen leven. Als kind voelde hij zich vaak achtergesteld en onbegrepen op school. Toch wist hij zijn passie voor leren en ontwikkeling te behouden

Lezing Kansenongelijkheid

Amin Asad legt uit hoe het onderwijssysteem onbewust bijdraagt aan kansenongelijkheid en hoe docenten en onderwijsbestuurders een sleutelrol spelen in het doorbreken van deze vicieuze cirkel. Hij biedt concrete handvatten en strategieën om als onderwijsprofessional de kansenongelijkheid aan te pakken en zo de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.  

De lezing Kansenongelijkheid is een inspirerende en interactieve sessie die docenten en onderwijsbestuurders de tools biedt om kansenongelijkheid aan te pakken. Amin Asad inspireert en moedigt aan om te reflecteren op de eigen rol en verantwoordelijkheid in het creëren van een gelijke kans voor alle studenten. 

De lezing Kansenongelijkheid van spreker Amin Asad is geschikt voor onderwijsinstellingen, opleidingsinstituten, besturen, beleidsmakers en individuele professionals die in het onderwijs werkzaam zijn. De lezing kan worden aangepast aan de behoeften en interesses van het publiek en is zowel in-company als online beschikbaar. 

Boek nu de lezing 'Kansenongelijkheid'

Boek nu de lezing Kansenongelijkheid van spreker Amin Asad en ontdek hoe je als onderwijsprofessional kunt bijdragen aan een rechtvaardiger en inclusiever onderwijssysteem. Samen kunnen we het verschil maken. Boek nu de lezing ‘Kansenongelijkheid’ van Amin Asad.