Search
Close this search box.

Amin Asad

Docent – Spreker – Auteur

Contact

Op deze pagina kan je gemakkelijk in contact komen met Amin Asad, de inspirerende spreker en Docent van het Jaar. Heb je vragen over zijn lezingen, workshops of trainingen? Wil je graag een voorstel ontvangen voor een specifieke opdracht? Of heb je gewoon behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden om Amin Asad als spreker in te huren?  

Neem contact op: info@aminasad.nl 

Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de livechat-functie als je snel antwoord op je vraag wilt. Daarnaast kun je ook via WhatsApp of telefonisch contact opnemen met het team van Amin Asad. 

Ook is er een contactformulier beschikbaar op de website. Hier kun je je gegevens achterlaten en je vraag stellen, waarna het team van Amin Asad ook binnen 24 uur contact op neemt.  

Daarnaast kunt u Amin Asad ook volgen op social media om op de hoogte te blijven van zijn laatste activiteiten en inzichten. Klik op de icoontjes onderaan de pagina om hem te volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.

Amin Asad hecht veel waarde aan persoonlijk contact en zal er alles aan doen om uw vragen en opmerkingen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact op te nemen! 

Als je hulp nodig heeft bij praktische en formele zaken voor een lezing van Amin Asad, dan kan je contact opnemen met zijn Personal Assistent (PA), Rajjan El Alaoui. Je kan contact opnemen met Rajjan via de livechat, WhatsApp, telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. 

Neem contact op: rajjan@aminasad.nl 

Neem contact op met Amin Asad

Voor alle praktische en formele kwesties, neem contact op met Amin Asad en werk samen met hem om van jouw evenement een groot succes te maken.