Search
Close this search box.

Amin Asad

Auteur

Auteur

Welkom op de auteurspagina van Amin Asad, auteur van het boek ‘Alles voor jullie’. Dit bijzondere boek vertelt het verhaal van de zoon van Iraakse vluchtelingen die veilig opgroeide in Nederland en hier zijn grootste passie ontdekte: lesgeven. Inmiddels is Amin Asad bekroond tot Docent van het Jaar van de Hogeschool Utrecht.

‘Alles voor jullie’ is een verhaal dat ontroert en inspireert. Het vertelt niet alleen over de hartverscheurende geschiedenis van de ouders van Amin, maar ook over de kracht van verbinding en hoe dit kan leiden tot begrip en wederzijds respect. Het boek geeft daarnaast een kijkje in de persoonlijke manier van lesgeven van Amin, die hem zo’n geweldige eretitel heeft opgeleverd.

Alles voor jullie bestellen

Het boek is nu verkrijgbaar via de boekhandel. Ben je benieuwd naar de inspirerende verhalen van Amin Asad? Bestel dan snel ‘Alles voor jullie’ en laat u meenemen op een onvergetelijke reis. 

 

*Wil je namens jouw school/ instelling meerdere exemplaren (vanaf 25 stuks) bestellen, neem dan contact op via info@uitgeverij-deviant.nl. 

Over de auteur

Amin Asad (1986) is docent recht op zowel het mbo als het hbo. In 2021 is hij bekroond tot Docent van het Jaar van Hogeschool Utrecht. Hij is ervan overtuigd dat het geheim van deze eretitel ligt in de verbinding met zijn studenten. In ‘Alles voor Jullie’ neemt hij de lezer niet alleen mee in zijn lessen, maar deelt hij ook zijn bijzondere familiegeschiedenis.  

Reviews van het boek: 

www.allesvoorjullie.nl 

Neem contact op met Amin Asad

Voor alle praktische en formele kwesties, neem contact op met Amin Asad en werk samen met hem om van jouw evenement een groot succes te maken.