Search
Close this search box.

Amin Asad

Docent van het jaar 2021

Docent van het jaar

In 2021 is Amin Asad bekroond tot Docent van het Jaar van Hogeschool Utrecht. Een geweldige prestatie die laat zien dat hij zich onderscheidt als docent. Amin is ervan overtuigd dat het geheim van deze eretitel ligt in de verbinding met zijn studenten. 

Als docent is Amin gedreven om zijn studenten te inspireren en te motiveren. Hij gelooft dat het belangrijk is om als docent een veilige leeromgeving te creëren waarin studenten zich gezien en gehoord voelen.   

Naast zijn werk als docent is Amin ook auteur en spreker. In zijn lezingen deelt hij zijn persoonlijke verhaal en ervaringen over inclusie, weerbaarheid, kwetsbaarheid en verbinding. Zijn verhaal is inspirerend en toont aan dat het mogelijk is om tegenslagen te overwinnen en successen te behalen door middel van veerkracht en doorzettingsvermogen. 

 Ben je geïnteresseerd in Amin als spreker? Neem dan gerust contact met hem op via het contactformulier op deze pagina. Amin staat altijd open voor een gesprek en denkt graag met je mee over de mogelijkheden. 

Het verhaal van Amin

 

 

Amin Asad is een getrouwde vader van twee dochters en woont dicht bij zijn familie. Hij is de zoon van gevluchte ouders uit Irak en beseft hoe anders zijn leven had kunnen zijn. Zijn ouders zijn dankbaar dat hun kinderen een bestaan hebben kunnen opbouwen in een veilig land. Amin is trots dat hij is verkozen tot Docent van het Jaar 2021. Hij ziet verbinding als de hoeksteen van het onderwijs en het fundament om samen te kunnen leven. Hij gelooft dat verbinding, vooral in een tijd waarin veel online gebeurt, de toekomst is voor ons allemaal.

Op dit moment wordt Amin Asad veel gevraagd voor ‘keynotes/ lezingen/ inspiratiesessies’ door verschillende organisaties, waaronder de politie, belastingdienst, gemeenten, ministeries en commerciële bedrijven. Vooral in het onderwijs is er veel vraag naar zijn diensten, zowel voor docenten als studenten binnen verschillende onderwijsinstellingen.  

Lezing van Amin Asad aan LOB mbo

Neem contact op met Amin Asad

Voor alle praktische en formele kwesties, neem contact op met Amin Asad en werk samen met hem om van jouw evenement een groot succes te maken.