Search
Close this search box.

Spreker Amin Asad

Spreker Amin Asad

Op dit moment wordt Amin Asad veel gevraagd voor ‘keynotes/ lezingen/ inspiratiesessies’ door verschillende organisaties, waaronder de politie, belastingdienst, gemeenten, ministeries en commerciële bedrijven. Vooral in het onderwijs is er veel vraag naar zijn diensten, zowel voor docenten als studenten binnen verschillende onderwijsinstellingen.   

Amin doet dit graag omdat hij van mening is dat het onderwijs een grote rol speelt in het vormen van onze huidige en toekomstige samenleving, met als centraal punt de student. 

Amin Asad op je event

Duur in minuten:  30 – 45 – 60

Lezingen van Amin Asad:

Er ontstaat steeds meer behoefte bij andere organisaties om verbinding onderling te creëren en Amin merkt dat hij hierin kan bijdragen door bewustwording te creëren en te inspireren. Hij past zijn presentatie aan op de behoeften van de organisatie en zijn doel is om mensen weer bewust te maken van waar het echt om gaat.  

Als docent heeft Amin Asad een passie voor het delen van kennis en het begeleiden van studenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zijn inspirerende verhalen en boodschappen van verbinding en weerbaarheid hebben een positieve impact op velen en inspireren anderen om ook de wereld om hen heen te veranderen. 

De lezingen van Amin zijn gericht op het onderwijs, publieke instellingen en commerciële bedrijven.  

keynote speaker

Bekijk Amin Asad zijn laatste lezing

Video afspelen

Neem contact op met Amin Asad

Voor alle praktische en formele kwesties, neem contact op met Amin Asad en werk samen met hem om van jouw evenement een groot succes te maken.