Search
Close this search box.

Amin Asad

Docent – Spreker – Auteur

Veel gestelde vragen

Hieronder vind jij een aantal veel gestelde vragen. Als jouw vraag nog steeds niet beantwoord is, neem dan contact op met Amin Asad!

FAQ

Meest gestelde vragen met anwtoord
Amin Asad is een ervaren docent en auteur die gespecialiseerd is in communicatie, taal en cultuur. Hij heeft jarenlange ervaring in het lesgeven en heeft duizenden studenten geholpen om hun taalvaardigheid te verbeteren en hun communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Naast zijn werk als docent is hij ook een gepubliceerde auteur. Zijn laatste boek, getiteld “Alles voor jullie”, is een inspirerende roman die het verhaal vertelt van een jonge immigrant die naar Nederland komt om een nieuw leven op te bouwen.

Amin Asad is een veelzijdige spreker die praat over onderwerpen als inclusie en diversiteit, kwetsbaarheid, onderwijs en het verhaal van zijn ouders als Iraakse vluchtelingen. Hij kan ook een lezing op maat samenstellen, aangepast aan de behoeften van uw publiek. Maar verbinding blijft de rode draad in al zijn lezingen.  

Amin Asad is geschikt voor diverse doelgroepen, van bedrijven en non-profitorganisaties tot onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Zijn lezingen zijn toegankelijk voor een breed publiek en kunnen worden aangepast aan specifieke doelgroepen.

De duur van een lezing van Amin Asad kan variëren van 30 minuten tot 2 uur, afhankelijk van uw behoeften en het onderwerp van de lezing.

De kosten van het boeken van Amin Asad als spreker zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de lezing, de locatie, de grootte van het publiek en eventuele reis- en verblijfskosten. Neem contact op met Amin Asad of zijn PA Rajjan El Alaoui voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid.

Jij kunt Amin Asad boeken via verschillende contactmogelijkheden, zoals livechat, WhatsApp, telefoon, e-mail of het contactformulier op zijn website. Ook kun jij contact opnemen met zijn PA Rajjan El Alaoui voor meer informatie over het boeken van Amin Asad.

Ja, als jij docent bent in het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs en beschikt over een CJP Cultuurkaart, kun jij Amin Asad gratis boeken voor jouw klas of onderwijsinstelling.

Ja, wij kunnen een lezing op maat voor jou samenstellen die is aangepast aan de specifieke behoeften en interesses van jouw publiek.

Ja, Amin Asad kan referenties verstrekken van eerdere lezingen en presentaties die hij heeft gegeven. Neem contact op met hem of zijn PA voor meer informati

Amin Asad is vloeiend in Nederlands en Engels en kan in beide talen spreken. Neem contact op met hem of zijn PA om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op met Amin Asad

Neem contact op met Amin Asad voor alle praktische en formele zaken en denk samen met hem na over hoe hoe je jouw event een groot succes kan maken.