Spreker - Docent - Auteur

Auteur

Welkom op de auteurspagina van Amin Asad, auteur van het boek ‘Alles voor jullie’. Dit bijzondere boek vertelt het verhaal van de zoon van Iraakse vluchtelingen die veilig opgroeide in Nederland en hier zijn grootste passie ontdekte: lesgeven. Inmiddels is Amin Asad bekroond tot Docent van het Jaar van de Hogeschool Utrecht.

‘Alles voor jullie’ is een verhaal dat ontroert en inspireert. Het vertelt niet alleen over de hartverscheurende geschiedenis van de ouders van Amin, maar ook over de kracht van verbinding en hoe dit kan leiden tot begrip en wederzijds respect. Het boek geeft daarnaast een kijkje in de persoonlijke manier van lesgeven van Amin, die hem zo’n geweldige eretitel heeft opgeleverd.

Boek Amin Asad

Over de auteur

Amin Asad (1986) is docent recht op zowel het mbo als het hbo. In 2021 is hij bekroond tot Docent van het Jaar van Hogeschool Utrecht. Hij is ervan overtuigd dat het geheim van deze eretitel ligt in de verbinding met zijn studenten. In ‘Alles voor Jullie’ neemt hij de lezer niet alleen mee in zijn lessen, maar deelt hij ook zijn bijzondere familiegeschiedenis.  


Referenties

Niet eerder las ik een boek, zoals op deze manier geschreven. Ik vroeg me af: is het boek, een college?

Alles voor jullie is een ontroerend pleidooi om de student in het middelpunt te zetten.

Het zou mooi zijn als alle studenten en docenten in Nederland dit boek zouden lezen, zodat zij zich beter begrepen voelen.

'Alles voor jullie': teaser voor het nieuwe boek van Amin Asad

Contact Amin Asad

Neem contact op met Amin Asad

Wil je Amin Asad boeken voor jouw evenement? Hier kun je eenvoudig een aanvraag indienen via het contactformulier – natuurlijk geheel vrijblijvend. Je krijgt snel een reactie over de prijs, datum en andere vragen die je hebt.

"*" geeft vereiste velden aan