Lezingen

Lezing met Amin Asad

Spreker Amin Asad inspireert jong en oud met zijn verhaal over verbinding, weerbaarheid en dankbaarheid. Als spreker weet hij zijn publiek te raken en te motiveren.

Verbinding

Amin Asad gelooft dat verbinding de sleutel is tot een betere wereld. Als docent, auteur en spreker heeft hij verbinding altijd centraal gesteld in zijn werk. Hij heeft zichzelf het doel gesteld om studenten, organisaties en individuen te inspireren om op een menselijke manier contact te maken met anderen en zo verbinding te creëren. In zijn presentaties en lezingen deelt Amin zijn visie op het belang van verbinding en laat hij zien hoe verbinding kan bijdragen aan persoonlijke groei en succes. Hij moedigt zijn publiek aan om open te staan voor nieuwe ervaringen en om anderen te respecteren en te waarderen, ongeacht hun achtergrond.  

  • De Kracht van Verbinding voor Persoonlijke Groei en Succes: Ontdek hoe het maken van menselijke connecties kan bijdragen aan persoonlijke groei, succes, en een sterker gevoel van gemeenschap.
  • Het Belang van Menselijk Contact in een Digitale Wereld: Leer waarom face-to-face communicatie en menselijke interactie essentieel zijn in een tijdperk van toenemende isolatie door technologie.
  • Praktische Handvatten voor Verbinding en Inclusie: Krijg inspirerende inzichten en concrete strategieën om verbinding te creëren en te behouden, ongeacht de sector of context, met een focus op respect en waardering voor anderen.